Crearea unui site de prezentare pentru compania dumneavoastră și implicit promovarea acestuia este alegerea potrivită pentru a atrage mai mulți clienți.

Google AdWords
Începând de la 100 RON
Promovarea prin Google AdWords se caracterizează prin reclamă direct în motorul de căutare, dacă sunteți interesat să porniți o campanie Google Adwords, contactați-ne și veți beneficia de cupoane valorice oferite de Google prin noi.
Google Analytics
Începând de la 150 RON
Google Analytics este un serviciu oferit de Google care generează statistici detaliate despre traficul unui site web, sursele de trafic și măsuri de conversii și de vânzări.
Google Webmaster tools
Începând de la 0 RON
Google Webmaster tools arată trafic pentru fiecare cuvânt cheie separat, oferă mai multe informații despre performanța site-ul în funcție de interogarea de căutare Google.
Marketing motoare căutare (SEM)
Începând de la 300 RON
Marketing-ul prin motoare de căutare urmăreste să-i aducă pe site-ul tău pe vizitatorii din publicul care te interesează, prin asigurarea unei poziții de top în motoarele de căutare.
Optimizare motoare căutare (SEO)
Începând de la 180 RON
Optimizare motoare căutare - SEO este o formă de marketing recentă, care vă ajută să îi transformați pe vizitatorii site-ului în clienți. Folosind SEO veți apărea în primele pagini google.
Promovare Facebook
Începând de la 100 RON
Promovarea online pentru o afacere, un magazin online sau un site de prezentare presupune și promovarea pe rețelele de socializare. Facebook are cei mai mulți utilizatori în România – 5 milioane