Cel mai mare program de publicitate online din lume este Google Adwords. Cel mai eficient pentru a genera rezultate cât mai bune afacerii dumneavoastră.

Adwords este practic o piață de cuvinte-cheie. Fiecare afacere (website) reflectă anumite cuvinte-cheie, iar promovarea prin Google AdWords se caracterizează prin reclamă direct în motorul de căutare, sau pe alte website-uri care folosesc aceleași cuvinte-cheie. În contextul în care cuvintele-cheie (keywords) reprezintă relevanță unei nișe – reclama trebuie creată în așa fel încât să ajungă acolo unde trebuie: în ochii celor interesați de ce promovați!

Faceți publicitate afacerii
dumneavoastră pe Google!

Monitorizarea și optimizarea licitațiilor este foarte importantă, iar prețul pe care îl acordăm trebuie să varieze. Într-o campanie Adwords de succes, se începe cu sume mari spre mai mici! Aici, însa, intervenim noi. Experiența pe care o avem vă va ajuta să vă mariți vânzările prin optimizarea și urmărirea evoluției campaniilor.

 

Dacă sunteți interesat să porniți o campanie Google Adwords, nu ezitați să ne contactați și veți beneficia de cupoane valorice oferite de Google prin noi și programul Google Engage.