Comertul electronic din România nu mai este deloc o noutate, deoarece oferă oportunitatea de a câștiga mai mulți clienți și de a comunica strans cu aceștia.

Magazin online (e-shop) este un proiect complex, care poate include o serie de module precum: filtrare produse, căutare simplă / complexă, secțiune de membrii – conturi de utilizatori, coș de cumpărături, comandă produse, modul de plăți, modul întrebari și răspunsuri, pagini administrabile, sistem reclame prin bannere, etc.

 

Vânzarea în mediul online, aplică un principiu asemănător cu vânzarea din mediul fizic. Singura diferență constă în faptul că nu există un spațiu real în care se expune marfa. Un magazin virtual nu are vitrine și nici rafturi, locurile lor sunt luate de pagini cu text și imagini. În magazinul online poate să intre orice client din lume, deplasarea lui până la “ușa” magazinului constând într-un singur clic.

Dacă sunteți interesat să porniți o campanie de promovare și vânzare a produselor dumneavoastră printr-un magazin virtual, nu ezitați să ne contactați și veți beneficia de serviciile noastre de cea mai bună calitate.